Call Us:+ 377 (0) 44 166 205

Rreth Nesh

Kompania INTER ÇADRA ka filluar aktivitetin e saj që nga viti 1999. Qëllimi i saj është përcaktuar në prodhimin dhe vendosjen e të gjitha llojeve të çadrave, konstruktive, me plastike PVC dhe 100% akrilik. Është prodhuesi kryesor i çadrës në tërë territorin e Kosovës. Inter Çadra ka arritur gjithnjë e më shumë në tregun e saj të tendave të diellit…

Shih produktet tona

Produktet

 • All Works
 • Pergola
 • Tenda
 • Xhama

Kontakto

  • Në zyrat tona në: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (Kilometri i 8-të) Mbrapa Prishtina Mall
  • Email [email protected]
   [email protected]
  • Telefon + 377 (0) 44 166 205
   + 383 (0)44 173 019