Rreth Nesh

Kompania INTER ÇADRA ka filluar aktivitetin e saj që nga viti 1999. Qëllimi i saj është përcaktuar në prodhimin dhe vendosjen e të gjitha llojeve të çadrave, konstruktive, me plastike PVC dhe 100% akrilik. Është prodhuesi kryesor i çadrës në tërë territorin e Kosovës. Inter Çadra ka arritur gjithnjë e më shumë në tregun e saj të tendave të diellit…