Call Us:+ 377 (0) 44 166 205
produktet

Pergola, Tenda dhe Xhama
Produktet me kualitet të lartë

Pergola

Pegola. Zgjidhje  për çdo stinë. Tenda Pergosun është nga alumini me copë mbulese blockout 3D me motor elektrik. Sistemi i Tendave Pergosun është sistem më i avancuar në aspektin e funksionalitetit dhe mbrojtjes nga dielli dhe shiu. Pergosun është zgjidhje e mirë edhe gjatë ...
Read more
xhams

Tenda

Hije në vend të territ… Zgjidhje delikate dhe praktike për të mbrojtur shtëpitë, villat dhe dyqanet nga rrezet e dëmshme të diellit. Pjerrësia e WINTENT mund të jetë nga 0 deri në 180 º, pra drita e diellit mund të hyjë brenda sipas dëshirës ...
Read more
tenda

Xhama

Sistemet Giotin janë panele qelqi automatike me karakteristika unike të rrëshqitjes horizontale. Sistemi Giotin përbëhet nga alumini dhe xhami Vetitë e xhamit dhe opsionet e profilit realizojnë një izolim të nxehtësisë në një nivel të lartë. Materialet e mbajtësit të shiringës së xhamit të ...
Read more
xhama